Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru a face un selfie perfect! Blondina strânge zeci de mii de aprecieri

+5 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru a face un selfie perfect! Blondina strânge zeci de mii de aprecieri © Instagram

Vrei să îți faci un seflie cu care să dai gata pe toată lumea? Ia exemplu! Bianca Drăgușanu îți explică pas cu pas cum să te pozezi astfel încât să primești zeci de mii de aprecieri, așa cum se întâmplă în cazul ei. 

Bianca Drăgușanu a publicat în urmă cu câteva ore o fotografie pe care și-a făcut-o chiar ea, după ce a pus la punct câteva aspecte. Contează să ai lumină bună, părul aranjat cum trebuie, un machiaj corect, dar și atitudinea, fără de care n-ai cum să reușești. 

"Perfect selfie?? Pot să-ți dau câteva sfaturi: 1lumina bună (n-ai nevoie de photoshop),2părul: da, și prins îin coadă trebuie s-o faci cu talent🙈spală-te înainte să-ți pui coada, (nu e fitză să ai rădăciniile lipite de cap) 3-accesorii, 4-wake up and makeup șiiiiii cel mai important Atitudinea!!! ✅ #👑", a scris Bianca Drăgușanu.

De remarcat este și decolteul Biancăi Drăgușanu! E clar! Vedeta știe foarte bine cum să-și scoată în evidență toate trăsăturile pentru a-i da pe spate pe toți cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. 

Ce face pentru a avea un corp perfect?

Ei bine, Bianca Drăgușanu e tare grijulie și când vine vorba de corp sexy. Mănâncă sănătos și face multă mișcare. Ori de câte ori are ocazia dă o fugă la sala de sport, acolo unde se antrenează alături de soțul ei, Alex Bodi. Nu de puține ori, cei doi s-au filmat sau s-au fotografiat în timp ce lucrau din greu în sală.  

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în prima zi a lunii august. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest