Nu unul, ci doi! Bianca Drăguşanu, declaraţii despre sarcină. Plănuiesc să aibă gemeni / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nu unul, ci doi! Bianca Drăguşanu, declaraţii despre sarcină: "Doi băieţi dintr-odată" / VIDEO © Instagram

Relaţie cu năbădăi, spumoasă, palpitantă... şi lista ar putea continua. Aşa trăiesc Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şi declară că se iubesc tare mult. Au şi planuri, pe care blondina le-a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars.

Bianca Drăguşanu a povestit cum a fost cerută în căsătorie, dar şi felul în care ea şi Alexi Bodi se înţeleg. 

"Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate ca nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul - haine şi pantofi, până la capitolul - orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere”. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (...) De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit. Când am fost la Monaco, am intrat amândoi de mână şi toată lumea şi-a ridicat telefoanele, ca să ne facă poze. După aia ne-a dat lumea tag şi am apărut pe instagrmul unei pagini VIP. (...) Noi nu am puttu sta unul fără celălalt, chiar dacă au fost anumite impedimente. Iar cererea în căsătorie a fost una demenţială", a spus Bianca Drăguşanu. 

Au apărut de multe ori zvonuri cu privire la o nuntă grandioasă pe care ar pregăti-o cei doi. Acum, blondina spune ce se întâmplă şi dacă au  de gând să facă asta. 

"Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi. Aştept primăvara şi facem nuntă sau divorţ", a adăugat Bianca Drăguşanu despre nunta cu Alex Bodi.

Copii? Îşi doresc, da! Bianca Drăguşanu spune că soţul ei ar vrea gemeni, băieţi, însă ea nu ştie dacă ar putea duce o astfel de sarcină. 

"El vrea doi băieţi dintr-o dată. Nu ştiu dacă pot să duc atât de mult. Dacă vrea acum, da, dacă nu, nu. Vreau să fie înainte de Crăciun, ca să vă dau vestea. Timpul are toate răspunsurile şi mie nu îmi place sa fiu purtătorul de cuvânt al unei relaţii. Este singurul bărbat din viaţa mea care a luat vreodată decizii. Cu el, situaţia e diferită. Naşa şi-a găsit naşul", a spus Bianca.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro