Bianca Drăguşanu, atac subtil la fostele lui Alex Bodi. "Eu sunt singura femeie din viaţa lui care nu a atârnat niciodată"

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, atac subtil la fostele lui Alex Bodi. "Eu sunt singura femeie din viaţa lui care nu a atârnat niciodată" © Spynews.ro

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi par că se joacă şi în fiecare zi pun bazele unui nou episod din telenovela lor. Cei doi ba se împacă, ba se despart, iar fanii nu mai ştiu ce să creadă.

Bianca Drăguşanu iubeşte să fie în centrul atenţiei, iar asta nu o spunem noi, ci acţiunile sale vorbesc de la sine. După ce Spynews a anunţat, în exclusivitate, că cei doi urmează să divorzeţe, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat şi s-au despărţit de zeci de ori. 

Cei doi par că sunt bine o zi, iar apoi lucrurile se schimbă radical. Acum, Bianca Drăguşanu a explicat pentru Spynews că nu se mai pune problema de împăcare şi că totul este gata între ei. Să vedem până când.

Spunem asta pentru că în urmă cu câteva zile, cei doi au oferit un interviu pentru Antena Stars, unde au vorbit despre ceea ce se întâmplă între ei. Vizibil tensionaţi amândoi, Bianca Drăguşanu nu s-a abţinut până nu le-a atacat pe fostele partenere din viaţa lui Alex Bodi. Aceasta a dat de înţeles că altele au stat cu el din anumite interese, ea fiind singura care nu a căutat la Alex Bodi altceva decât iubire.

Totodată, Bianca Drăguşanu nu s-a sfiit să precizeze, încă o dată, că cea mai mare problemă în relaţia lor este faptul că Alex Bodi nu îşi îndreaptă anumite greşeli. Blondina spune că ea nu are ce să corecreze la comportamentul ei, ci cel care ar trebui să fie mai atent este Alex Bodi.

„Eu sunt singura femeie din viaţa lui care nu a atârnat niciodată. „Ridichile” atârnă, dar eu nu sunt femeia care să atârne. Eu sunt regizor, el este actor. Eu nu joc niciun rol. Ne-am întâlnit de câteva ori ca prieteni. Lumea credea că suntem duşmani, că suntem certaţi. Şi am rămas prieteni. Ea mi-a luat paşaportul şi mi-a pus interdicţie să aflu din ţară și nu am mai avut cum să plec. Uite, aflu şi eu lucruri noi pe care nu le-am făcut. Eu o să tac şi o să fac. Totul depinde numai de el", a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro