Imagini șoc cu Bianca Drăgușanu, după ce a depus actele de divorț cu Alex Bodi! A pus mâna pe armă și a tras direct la țintă / FOTO

+3 click pentru
galerie

Imagini șoc cu Bianca Drăgușanu, după ce a depus actele de divorț cu Alex Bodi! A pus mâna pe armă și a tras direct la țintă / FOTO © Captură video

La fel ca întotdeauna, Bianca Drăgușanu este o femeie extrem de activă! După ce www.spynews.ro a publicat detalii în exclusivitate despre divorțul dintre ea și Alex Bodi, blondina parcă a devenit și mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde în urmă cu câteva ore a publicat imagini șoc!

Bianca Drăgușanu a mers să tragă cu arma la țintă! S-a și filmat în timp ce făcea asta, iar la final a arăta mândră rezultatul. A reușit să împuște ținta aproape de mijloc tot timpul, semn că este extrem de atentă. 

În timp ce trăgea cu arma, persoana care a filmat-o a surprins imagini total neașteptate! Foarte sigură pe ea, fără vreo mișcare necontrolată, Bianca Drăgușanu a arătat că este o femeie dură care poate face multe dacă își propune.

De menționat este și ținuta extrem de sexy cu care Bianca Drăgușanu a mers acolo, etalându-și formele. 

Divorțează de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au depus recent actele de divorț. După trei luni de căsătorie și un an și ceva de relație, cei doi și-au dat seama că nu mai pot fi împreună și cel mai bine ar fi să meargă pe drumuri separate. 

În exclusivitate pentru www.spynews.ro, Alex Bodi a oferit declarații despre divorț. A confirmat faptul că nu se mai înțelegeau și a fost nevoie să ia o decizie în acest sens. Tânărul afacerist spunea atunci că Bianca Drăgușanu amplifică greșelile lui, motiv pentru care au înțeles amândoi că nu merită să stea tot timpul stresați și nervoși. 

Ulterior fiecare dintre ei s-a refugiat în brațele familiei. Bianca Drăgușanu a publicat imagini cu Sofia, fiica ei, și la fel a procedat și Alex Bodi, cu fetițele lui. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro