Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru mama ei, de ziua ei de naștere. "Dumnezeu mi-a trimis cel mai frumos si bun înger"

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru mama ei, de ziua ei de naștere. "Dumnezeu mi-a trimis cel mai frumos si bun înger" © Instagram

Bianca Drăguașanu a vrut să îi demonstreze public mamei sale cât de mult o iubește. Vedeta a profitat de faptul că mama ei își serbează astăzi ziua de naștere.

Bianca Drăgușanu este extrem de atașată de mama ei, iar cele două au o relație foarte apropiată. Madi Drăgușanu își serbează astăzi ziua de naștere și este motiv de sărbătoare în familia frumoasei blondine. Vedeta a postat un mesaj emoționant, în care și-a arătat dragoste pentru părintele său, dar și mulțumirea că i-a fost alături mereu, indiferent de situație.

"Dumnezeu mi-a trimis cel mai frumos și bun înger să abia grijă de mine și de Sofia.Mama! Tu,mama mea frumoasă și dragă te iubesc mai presus de cuvinte și sper să-ți pot mulțumi vreodată pt dragostea ta necondiționată! La mulți ani îngerul meu păzitor!!! La mulți ani,mama! ♥️🍀✨🌟", a scris Bianca Drăgușanu, în dreptul unei fotografii cu Madi Drăgușanu. 

S-a împăcat cu Alex Bodi

Toată lumea îi dădea despărțiți și chiar blondina a fost cea care a anunțat că sunt la ultima despărțire, iar procesul de divorț merge înainte. Ei bine, acum pare că au revenit la sentimente mai bune și chiar au plecat în vacanță împreună, semn că dragostea dintre ei este mare.

"Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie", spunea Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro