Bianca Drăgușanu, decizie de ultimă oră. Vă dăm un indiciu: are legătură cu divorțul de Alex Bodi!

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, decizie de ultimă oră. Vă dăm un indiciu: are legătură cu divorțul de Alex Bodi! © arhiva

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o căsnicie destul de complicată, iar acum se pare că relația lor merge din ce în ce mai bine. Aceștia sunt în vacanță și s-au fotografiat în ipostaze incendiare, însă un detaliu a ieșit la iveală chiar de pe contul de socializare al blondinei.

Pe 3 decembrie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar trebui să meargă să semneze actele de divorț, după cum a afirmat vedeta de mai multe ori în interviuri, însă se pare că soarele a răsărit din nou pe strada celor doi. Bianca și Bodi se distrează într-o vacanță departe de țară și departe de griji și probleme. Cei doi se fotografiază în ipostaze incendiare, fiind foarte apropiați, însă un lucru a ieșit la iveală chiar de pe profilul de socializare al blondinei. 

Imediat după ce s-a căsătorit cu Alex, Bianca și-a schimbat numele de pe Instagram în Bianca Bodi, după numele de familie al bărbatului, însă la ultima verificare se pare că lucrurile nu mai stau tocmai asa. Cunoscuta vedetă a revenit la numele care a făcut-o faimoasă, Bianca Drăgușanu, iar asta lasă multe semne de întrebare. Care să fie oare motivul pentru care blondina a ales să-și modifice numele din nou pe cunoscutul site de socializare, în contextul în care se pare că cei doi s-au împăcat și sunt din nou fericiți.

Bianca era decisă să divorțeze

Bianca Drăgușanu mărturisea în urmă cu ceva timp că nimic și nimeni nu îi poate schimba decizia și vrea neapărat să divorțeze de cel care îi este soț."Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie", a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro