Dulce împăcare! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ipotaza cu care le-au dat peste nas răutăcioșilor. FOTO

+3 click pentru
galerie

Dulce împăcare! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ipotaza cu care le-au dat peste nas răutăcioșilor. FOTO © Instagram

Despărțiți sau împreună, cine să îi mai înțeleagă? Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt, cu siguranță, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Relația lor a a fost încă de la început presărată cu multe împăcări și despărțiri, dar acum pare că sunt mai uniți ca niciodată.

Nu pot sta prea mult departe unul de celălalt și demonstrează acest lucru prin orice gest pe care îl fac. În urmă cu puțin timp susțineau că divorțul este imininent, iar neînțelegerile constante au dus inevitabil la despărțirea definitivă. Iată că dragostea este mai mare decât orgoliile în cazul lor și împăcarea este dulce, dacă stăm să judecăm după ultima fotografie postată de afacerist cu soția lui.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au fotografiat împreună și le-au demonstrat tuturor că se iubesc și vor fi împreună indiferent de provocări. Bine, rămâne de văzut pentru că știm cu toții că ambii sunt imprevizibili, astfel că viitorul este întotdeauna unul plin de surprize. 

Bianca Drăgușanu vorbește mereu cu mândrie despre momentul în care Alex Bodi a intrat în viața lui. Blondina spune că au caractere asemănătoare și că este un bărbat alături de care și-ar dori să își petreacă toată viața. Vedeta a declarat recent că nu exclude posibilitatea să auzim despre o sarcină în viitorul apropiat. 

„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător. Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a povestit Bianca, referitor la momentul în care l-a cunoscut pe Alex Bodi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro