Bianca Drăguşanu a fost operată de urgenţă. "Sunt nevoită să fac asta toată viaţa"

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu a fost operată de urgenţă. "Sunt nevoită să fac asta toată viaţa" © Instagram

Bianca Drăguşanu a trecut prin multe clipe grele şi niciodată nu s-a sfiit să ascundă ceva. Vedeta vrea ca oamenii care o apreciază să înveţe din experienţele ei.

Astfel, Bianca Drăguşanu a trecut prin mai multe episoade grele în viaţă, dar şi prin multe intervenţii chirurgicale. Dincolo de cele în care nu a vrut decât să-şi îmbunătăţească felul în care arată, Bianca Drăguşanu a suferit nu mai puţin de şapte intervenţii extrem de necesare la nivelul picioarelor.

Vedeta a avut probleme serioase şi a fost nevoită să se opereze de urgenţă. Ultima operaţie de acest fel a avut loc în 2017. Bianca Drăguşanu a ajuns pe masa de operaţie de şapte ori pentru că de fiecare dată a vrut să scape de problemele pe care le avea. Bianca Drăguşanu a suferit o adevărată traumă în adolescenţă, care i-a lăsat urme pe picioare. Problema s-a agravat, ulterior, în urma unui accident suferit în timpul unui concurs de dans.

Bianca Drăguşanu a vorbit deschis imediat după operaţie despre ceea ce se întâmplă cu ea, mărturisind că are mare încredere în medicul ei că o va face să se simtă bine în pielea sa, dar şi că o va ajuta să scape de durerile care au afectat-o în toţi aceşti ani.

"Eu am foarte mare încredere în doctorul meu. Mi-am făcut acum două intervenţii. În total, în toţi anii ăştia, am făcut 7 operaţii la picioare. De fiecare dată când fac această chestie mă simt mai bine, văd că e mai bine, vânătaia aia dispare. Eu nu pot să port o rochie sau o fustă decât dacă gosesc fondul de ten potrivit pentru a acoperi această chestie. Sunt nevoită să port toată viaţa mea ciorapi compresivi. 40 de minute îmi lua să mă machiez pe picioare. Folosesc machiaj de teatru şi film", a povestit Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", în urmă cu doi ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro