Pe mama Biancăi Drăguşanu o ştie toată lumea, dar cum arată tatăl său. Radu a stat la pat luni bune din cauza unei boli grave

+3 click pentru
galerie

Pe mama Biancăi Drăguşanu o ştie toată lumea, dar cum arată tatăl său. Radu a stat la pat luni bune din cauza unei boli grave © Facebook

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai în vogă vedete de la noi, astfel că fanii au vrut să ştie mereu tot ce ţine de viaţa sa. Fie că vorbim de lucrurile profesionale, fie, mai ales, de cele personale, cert este că oamenii îşi doresc să fie mereu puşi la punct cu detalii despre Bianca Drăguşanu.

Nici ei nu-i pare rău, trebuie să recunoaştem, pentru că adoră să fie în centrul atenţiei. Astfel, Bianca Drăguşanu le-a prezentat fanilor de-a lungul timpului imagini cu mama ei, cu sora ei, cu fiica, însă mai puţin cu tatăl. Bianca Drăguşanu are o relaţie foarte frumoasă cu Radu Drăguşanu, însă acesta a ales să stea ceva mai departe de lumina reflectoarelor.

Puţină lume ştie, însă, tatăl vedetei a fost portar de fotbal, iar în tinereţe a jucat la Jiul Petroşani. Mai apoi, când şi-a încheiat cariera, Radu Drăguşanu a rămas în funcţia de preparator al echipei. Acesta a fost dintotdeauna un spirit tânăr, iar sportul şi-a pus bine amprenta în viaţa sa.

Tatăl Biancăi Drăguşanu a fost bolnav

O perioadă grea din viaţa blondinei a fost atunci când tatăl său a fost bolnav. Radu Drăguşanu s-a confruntat cu probleme la rinichi, iar boala l-a ţinut la pat câteva luni bune. El a fost evoit să stea departe de marea lui dragoste, sportul, însă s-a revanşat când s-a făcut bine.

Bianca Drăguşanu a avut mereu o relaţie frumoasă cu tatăl ei, care i-a fost aproape şi a susţinut-o. Ba chiar este foarte mândru de ea, iar cea mai mare bucurie i-a oferit-o atunci când l-a făcut bunic, odată cu venirea pe lume a micuţii Sofia-Natalia.

În plus, în urmă cu ceva timp, Bianca Drăguşanu a postat o fotografie pe reţelele sociale cu tatăl său, alături de o descriere emoţionantă: "Te iubesc", vrând să ca toată lumea să ştie ce frumos stau lucrurile în relaţia tată-fiică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro