Episod nou din telenovela Bianca Drăguşanu - Alex Bodi. Afaceristul şi-a scos soţia în oraş ca să o împace. Imagini de senzaţie cu cei doi / VIDEO

+6 click pentru
galerie

Episod nou din telenovela Bianca Drăguşanu - Alex Bodi. Afaceristul şi-a scos soţia în oraş ca să o împace. Imagini de senzaţie cu cei doi / VIDEO © Spynews.ro

Credeaţi că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit definitiv? Bineînţeles că nu, iar noi v-am avertizat că seria împăcărilor şi despărţirilor continuă. Ei bine, astăzi suntem la episodul în care cei doi s-au împăcat şi par mai fericitţi ca niciodată. Suntem curioşi până când.

Zilele trecute, Bianca Drăguşanu spunea pentru Spynews că nu mai este cale de întoarcere şi că orice s-ar întâmpla ea nu se mai împacă cu Alex Bodi. Ba chiar adăuga că chiar dacă el îşi doreşte reconcilierea, nu se pune problema de aşa ceva. Doar nu aţi crezut-o, nu? Pentru că acum sunt iar împreună. De fapt, sâmbătă seara, când i-au surprins paparazzii Spynews, pentru că între timp nimeni nu ştie ce s-a mai întâmplat între ei, mai ales că situaţia în relaţia lor se schimbă de la o oră la alta.

Dar, revenind la imaginile surprinse de paparazii Spynews, cărora nu le scapă nimic, nu putem decât să înţelegem că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt din nou împreună. Ba chiar au ieşit şi în oraş, acolo unde s-au simţit excelent.

Chiar dacă vremea era una deloc prietenoasă, Bianca Drăguşanu nu a ţinut cont de asta, şi-a luat cea mai sexy ţinută din garderobă şi a dat curs invitaţiei soţului în oraş.

Ba chiar ţinem să vă spunem că după ce au coborât din maşină, Bianca Drăguşanu a stat preţ de câteva clipe în frig pentru a-l aştepta pe Alex Bodi. Se pare că gestul a meritat din plin, pentru că mai apoi blondina a primit o îmbrăţişare drept recompensă. Cei doi au petrecut o bună bucată de vreme la restaurant.

Un alt aspect care ne-a atras atenţia a fost acea că Alex Bodi a fost ceva timp plecat din ţară, el urmând să se întoarcă în România în luna decembrie. Dar ce să vezi. Se pare că dorul a fost atât de mare încât l-a împins să termine afacerile mai repede pentru a se reîntoarce în braţele soţiei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro