Bianca Drăgușanu nu se lasă cu una cu două! Ce trebuie să facă Alex Bodi pentru a se împăca. „Noi suntem în construcție”

Bianca Drăgușanu nu se lasă cu una cu două! Ce trebuie să facă Alex Bodi pentru a se împăca. „Noi suntem în construcție” © Instagram

Chiar dacă s-a întâlnit cu Alex Bodi, dovadă fiind filmulețul postat de afacerist pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu nu cedează așa ușor! Iată ce condiții trebuie să respecte afaceristul pentru a se împăca!

Bianca Drăgușanu susține că este pregătită să îi dea o șansă lui Alex Bodi pentru a-i demonstra că poate da dovadă de maturitate. În același timp, blondina își dorește în primul rând să existe fapte înaintea vorbelor.

„Vreau să îmi dea o dovadă a maturității și să îmi demonstreze că se poate schimba și i-am promis că o să îi acord această șansă, ca să văd dacă se poate schimba. Nu ne pronunțăm, dar consider că el trebuie să dea dovadă de maturitate și să îsi dea seama că este foarte nociv orice cuvânt pe care îl poate spune. Eu doar îmi doresc să văd fapte înaintea vorbelor și încerc să cred că tot ceea ce spune este în concordanță cu ceea ce vrea să facă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Frumoasa blondină a mărturist că își dorește ca Alex Bodi să îi câștige încrederea, însă pentru asta trebuie să accepte niște condiții.

„Noi suntem în construcție și sunt aici pentru că vreau să îl cred. I-am cerut ca începând de astăzi, să nu mai facă declarații despre viața noastră privată. Îmi doresc foarte tare ca lucrurile să se schimbe în bine, dacă există această șansă. Nu are ce să îmi reprșeze o și consider că mă iubește, dacă a făcut niște eforturi pentru a-mi demonstra niște lucruri, pe care, până acum, nu le-a mai făcut”, a mai spus Bianca.

De asemenea, Bianca Drăgușanu declară că, deși nu va fi ușor să treacă peste aceste episoade, nimeni nu este îndreptățit să-i judece.

„Nu va fi ușor să trecem peste, nu cred că este simplu, dar nu cred că are cineva dreptul să ne judece. Suntem doi oameni asumați și nu vreau să mă mai explic în fața nimănui”, a spus Bianca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro