VIDEO / Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună? Afaceristul „s-a dat” singur de gol. Cum a filmat-o pe frumoasa blondină

VIDEO / Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună? Afaceristul „s-a dat” singur de gol. Cum a filmat-o pe frumoasa blondină © Instagram

Dragostea pare să plutească din nou în aer pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Dovada a fost făcută publică chiar de celebrul om de afaceri. Iată cum a filmat-o acesta pe frumoasa blondină!

După o serie lungă de împăcări și despărțiri, una dintre ele fiind finalizată chiar cu un divorț în fața notarului, lucrurile par să fie din nou roz în ceea ce-i privește pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. 

Cu puțin timp în urmă, afaceristul le-a arătat fanilor cum decurge o zi normală din viața lui. Surpriza mare pentru aceștia a fost când au văzut-o pe Bianca Drăgușanu în compania afaceristului, fiind împreună protagoniștii unui cadru demn de îndrăgostiți. 

Alex Bodi a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care le arăta admiratorilor cum se relaxează fumând din narghilea. Nu a trecut mult, că în peisaj a apărut și Bianca Drăgușanu, pe care afaceristul a ținut să o filmeze.

În timp ce afaceristul se delecta cu câteva fumuri, frumoasa blondină se uita concentrată la televizor. Cadrul romantic a fost completat de o melodie lentă, pe fundal, destinată cuplurilor. 

Alex Bodi și-a declarat iubirea pentru Bianca Drăgușanu

Aceste imagini vin după un gest și mai surprinzător. De curând, faimosul afacerist a postat o fotografie cu Bianca Drăgușanu, în care sunt foarte apropiați. Cu acest prilej, omul de afaceri i-a transmis și o declarație de iubire frumoasei blondine.

„Noi doi împotriva lumii! Dragostea vieții mele”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu el și Bianca Drăgușanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro