Bianca Drăgușanu, prima declarație după ce a fost văzută în casa lui Alex Bodi. „Suntem doi oameni asumați”

Bianca Drăgușanu, prima declarație după ce a fost văzută în casa lui Alex Bodi. „Suntem doi oameni asumați” © Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, formează din nou un cuplu? Fanii acestora au motive de bucurie, deoarece, cu puțin timp în urmă, cei doi au fost văzuți împreună, chiar în casa celebrului afacerist. Imaginile au fost făcute publice de omul de afaceri, iar acum, frumoasa blondină face primele declarații!

Încurcate sunt căile dragostei... După ce s-au despărțit și împăcat de mai multe ori și au ajuns chiar și la divorț, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi lucrurile par să revină la normal, din nou. Cei doi au petrecut clipe frumoase împreună, pe care omul de afaceri a ținut să le împărtășească și cu admiratorii de pe rețelele de socializare.

După ce a postat un filmuleț în care se putea observa cu ușurință că el și Bianca se află în aceeași casă, blondina a spus lucrurilor pe nume. Potrivit spuselor sale, cei doi trebuie să semneze un contract ce presupune unele cauze de confidențialitate.

„Am aterizat forțat în casa lui. Eu respect legea, dar am venit pentru că trebuia să semnăm un contract care presupune niște cauze de confidențialitate și sunt la stadiul de discuții, despre ce trebuie să se întâmple. Eu sunt supărată, rănită, dezamăgită, dar sunt de acord să îi dau un timp în care să văd că ceea ce spune este echivalent cu ceea ce face”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

În continuare, vedeta a susținut că indiferent care va fi decizia legată de relația lor, aceștia nu trebuie să se justifice în fața nimănui.

„Suntem doi oameni asumați și nu vreau să mă mai explic în fața nimănui”, a mai spus blondina.

În același timp, Alex Bodi susține că decizia stă la Bianca.

„Ea are puterea să transforme ceva complicat, în ceva frumos. Eu pot să zic că sunt împăcat cu Bianca, dar trebuie să zică și ea ceva”, a spus Alex Bodi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro