Bianca Drăguşanu, răsfăţată de iubitul său, Alex Bodi, cu un trandafir special: "Aşa este şi în iubire"

Bianca Drăguşanu, răsfăţată de iubitul său, Alex Bodi, cu un trandafir special: "Aşa este şi în iubire" © Instagram

Bianca Drăguşanu îşi trăieşte din plin povestea de dragoste alături de Alex Bodi. Se pare că frumoasa blondină a ajuns într-un stadiu al maturităţii sale afective în care se bucură mai mult de lucrurile relativ mici, oferite din suflet, decât de cadourile impunătoare, fără o bază sentimentală considerabilă în spate.

S-a tot speculat că relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi a luat sfârşit, însă n-au fost decât simple zvonuri. Este adevărat, după cum au recunoscut şi ei, mai există momente aprinse, tensionate între ei, lăsate cu despărţiri de scurtă durată, provocate de orgoliul imens pe care cei doi îl au. Cu toate acestea, ajung să se împace extrem de repede, pentru că sentimentele dintre cei doi sunt mai puternice decât orice altă "încercare" apărută în calea fericirii lor.

În ultima sa postare pe Instagram, Bianca Drăguşanu ţine în braţe admirativ un trandafir special, albastru, simbol al sentimentelor de iubire pe care Alex Bodi i le poartă.

Un buchet nu trebuie să conţină sute de trandafiri. E de ajuns să conteze doar unul! Aşa e şi în iubire! The one and only!”💚#loved #🆎", este descrierea fotografiei postate de Bianca.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro