Bianca Drăgușanu, replică dură și cuvinte jignitoare, după ce a fost asupru criticată pentru fetița ei: ”Vă grăbiți să judecați”

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, replică dură și cuvinte jignitoare, după ce a fost asupru criticată pentru fetița ei : ”Vă grăbiți să judecați © instagram

Bianca Drăgușanu a izbucnit pe internet după ce mai mulți fani au criticat-o pe vedetă pentru modul în care îi permite fetiței sale de se joace cu animalul de companie. Blondina este foc și pară și a venit cu o replică dură pentru aceștia.

Bianca Drăgușanu reușește să se împartă destul de bine între viața profesională și viața persoanală. Din căsnicia precedentă are o fetiță și este implicată foarte mult în educația sa, însă mai multe persoane care o urmăresc pe pagina sa de socializare au criticat-o dur, ceea a făcut ca diva să izbucnească cu multe cuvinte acide și dure. 

Sofia, fetița Biancăi și a fostului soț se juca cu animalul de companiei al vedetei, o cătelușă, însă fanii nu au privit prea bine acest gest. Mulți i-au spus acesteia că nu ar trebui să-i permită micuței să-și bată joc de animal și să-l chinuie, însă Bianca a venit imediat cu replica, deranjată de acest lucru. 

”Foarte multa lume se agita pentru că fetița mea, Sofia, o spală cu burtele ei de dimineață pe Bella, cățelușa mea. Bai idoateleor, burețelul ăla nu e abraziv. Bai idioato care ești tu idioată, buretul ăla e un burețel de jucarie, copilul meu nu chinuie animalele și n-aș lăsa sa chinuie un animal, dar dacă ești atât de proastă și sunteți unele atat de proaste încât să vă grabiți să judecați niște chestii doar așa pe care le vedeți fugitiv.”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory, destul de deranjată de gestul urmăritorilor săi.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro