Alex Bodi, adevăratul motiv al despărţirii de Bianca Drăguşanu: "Eu nu i-am făcut ei gelozii". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, adevăratul motiv al despărţirii de Bianca Drăguşanu: "Eu nu i-am făcut ei gelozii". VIDEO © arhivă

După ce Spynews.ro a anunţat, în exclusivitate, că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit, apar noi declaraţii despre motivul separării celor doi. Fostul iubit al blondinei dezminte zvonurilor potrivit cărora gelozia ar fi fost "fatală" relaţiei lor. 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu mai formează un cuplu de aproximativ două săptămâni. Potrivit surselor www.spynews.ro, cei doi şi-au spus "adio" . Mai exact, totul a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni. Bianca a decis să pună punct relaţiei, iar dupa ce s-au despărţit, Alex Bodi a plecat la Mediaş. Acolo a petrecut timp cu fetiţa lui, care era în ţară. Aceasta venise cu mama ei, fosta soţie a lui Bodi, pentru a-şi reînnoi paşaportul.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şi-au spus "adio"

Din acest motiv, zvonurile potrivit cărora gelozia ar fi motivul despărţirii, nu au întârziat să apară. Alex Bodi însă, a ţinut să puncteze acest aspect. Potrivit celor spuse de el pentru "Xtra Night Show", decizia a venit din partea amândurora şi orgoliile ar fi avut un rol destul de important. De asemenea, ar exista nişte lucruri peste care frumoasa blondină de la noi nu ar putea să treacă.

"Se aud o grămadă de zvonuri. Se aud presupuneri, speculaţii. Nu prea are mult legătură cu ce a fost. Noi am avut o perioadă foarte frumoasă împreună. Eu o să călătoresc mult. Nu a fost vorba de gelozie. Mai ales acum, la a doua despărţire de fosta mea. Într-adevăr, tensiuni există, că e ceva logic. M-am dus să-mi văd fetiţa, am avut acolo la Mediaş nişte chestii personale, nişte afaceri, că am luat ceva acolo la Mediaş. O proprietate, un hotel, şi a trebuit să stau câteva zile. Şi, vezi Doamne, a făcut lumea nişte legături că am fost la Mediaş şi am chemat-o pe fosta şi am petrecut timp cu ea acolo. Eu am greşit-o puţin în nişte chestii, înţelegi? Nu e vorba de gelozie, acum am citit ziarul, un articol, mi-a trimis şi ea mea. Eu nu i-am făcut ei gelozii. Eu nu sunt omul să fiu gelos", a mărturisit Alex Bodi, pentru "Xtra Night Show".

"De data asta am luat o decizie comună. Şi orgoliile...sunt şi nişte chestii peste care ea nu poate să treacă", a mai spus Alex Bodi.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro