EXCLUSIV / Adevărul despre sânii Biancăi Drăgușanu, după ce s-a spus că i-au „explodat” silicoanele. Cum arată, de fapt, blondina

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Adevărul despre sânii Biancăi Drăgușanu, după ce s-a spus că i-au „explodat” silicoanele. Cum arată, de fapt, blondina © Instagram.com

Nicio zi fără Bianca Drăgușanu, căci frumoasa blondină știe ce trebuie să facă pentru a ține prima pagină a tabloidelor! După ce în presă au apărut informații potrivit cărora Biancăi i-ar fi „explodat” silicoanele, spynews.ro vine cu imagini în exclusivitate, pentru a arăta care este, de fapt, adevărul.

Spynews.ro a pus mâna pe imaginile momentului! După ce în presă s-a vorbit despre faptul că Biancăi Drăgușanu i-au „explodat” silicoanele și că sânii vedetei nu mai arată atât de bine, noi vă arătăm contrariul! În imaginile obținute de noi se vede clar cum Bianca Drăgușanu este în cea mai bună formă, iar sânii sunt...apetisanți, ca și până acum! Îmbrăcată într-o bluză extrem de scurtă de culoare roz neon și într-o pereche de bikini, Bianca Drăgușanu arată mai bine ca oricând!

Iar bluzița scurtă care lasă jumătate de sâni la vedere rezolvă orice mister: sânii Biancăi Drăgușanu nu au nicio problemă. Mai mult, Silicoanele vedetei sunt în cea mai bună formă și nici vorbă de vreo „explozie” neplăcută. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la scurt timp de la cununia civilă. Cei doi au fost surprinși de paparazzii spynews.ro în stradă, îmbrățișându-se și sărutându-se cu mare patos, imediat după ce s-a aflat de ruptura iremediabilă dintre ei. 

Alex Bodi susține că motivele rupturii dintre cei doi sunt legate de faptul că munca nu-i permite să stea prea mult în România, iar Bianca Drăgușanu își neglijează job-ul, așa că cei doi au dat dovadă de foarte multă diplomație și au încheiat relația de comun acord, în cea mai respectuoasă manieră. 

"Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm” a spus Alex Bodi, despre divorțul de Bianca Drăgușanu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest