Ce face Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi. Transformarea blodinei i-a lăsat pe toți fără replică. FOTO

+4 click pentru
galerie

Ce face Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi. Transformarea blodinei i-a lăsat pe toți fără replică. FOTO © Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio și de această dată ambii susțin că este pentru ultima oară. Au format unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz, dar acum au decis să meargă pe drumuri separate, o dată pentru totdeauna.

Cine știe dacă va fi vorba sau nu despre o împăcare, însă cert este că nici unul dintre ei nu a stat foarte mult să contempleze trecutul. Bianca Drăgușanu a petrecut o noapte de pomină într-un club din Capitală, alături de mai multe prietene, iar transformarea blondinei i-a făcut pe toți să își dea coate. Cum ieri au fost organizate în toată țara petreceri specifice de Halloween, toată lumea s-a costumat, iar Bianca Drăgușanu a vrut cu siguranță să facă impresie.

Frumoasa vedeta a purtat un outfit incendiar, format dintr-o pereche de pantaloni de piele, o bluză cu decolteu amplu, dar și o pereche de cornițe pe cap, ce o făceau să semene foarte mult cu personajul Angelinei Jolie din celebrul film Maleficient. Pentru cei care nu au avut ocazia de a o admira pe blondina în clubul respectiv, Bianca Drăgușanu s-a asigurat că îi ține la curent pe prietenii virtuali, astfel că a postat mai multe fotografii sexy, iar admiratorii au înroșit butonul de like.

Ce spune Alex Bodi despre divorț

Au avut o relație frumoasă și plină de provocări. S-au împăcat, despărțit și chiar în urmă cu puțin timp Bianca Drăgușanu spunea că vrea să îl facă tătic pe afacerist. Lucrurule între ei nu au mai mers, astfel că au mers la notar pentru a divorța, proces ce se va încheia peste 30 de zile. "Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest