Chiar dacă divorțează de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi este în culmea fericirii. Ce mesaj a transmis pentru ființa iubită

+3 click pentru
galerie

Chiar dacă divorțează de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi este în culmea fericirii. Ce mesaj a transmis pentru ființa iubită © instagram

După doar trei luni de căsătorie, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu vor divorța în curând. Deși relația lor părea una a fi aproape perfectă în ultima perioadă, se pare că probleme din cuplu nu mai pot fi rezolvate. Totuși, atât Alex Bodi cât și Bianca duc în continuare o viață fericită alături de ființele iubire.

Alex Bodi este în culmea fericirii. Chiar dacă în urmă cu doar câteva zile a depus actele de divorț împreună cu Bianca Drăgușanu, bărbatul este împlinit alături de fetița sa. Acesta este alături de ea în aceste zile și se bucură din plin de clipe petrecute în compania sa. Într-un filmuleț postat pe contul său de socializare se poate observa că Alex Bodi este un tată care are grijă de copilul său. Acesta se joacă și îi împlinește toate dorințele micuței, pentru a nu duce lipsă de nimic. Încă soțul Biancai Drăgușanu până la decizia finală, Alex Bodi a lasat un mesaj emoționant în descrierea filmulețului cu fetița sa: „Nici o destinație din lume nu se poate compara cu locul unde poți ajunge să-ți strângi copilul in brate!!”.

Prietenii virtuali ai bărbatului au apreciat filmulețul și i-au transmis gânduri bune și mesaje frumoase referitoare la descrierea pe care acesta a folosit-o, dar și la modul în care se comportă cu fiica sa.

Alex Bod, primele declaraţii după despărţirea de Bianca Drăguşanu

"Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest