Ce a făcut Alex Bodi la puţin timp după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Ea este cea lângă care şi-a găsit fericirea

+3 click pentru
galerie

Ce a făcut Alex Bodi la puţin timp după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Ea este cea lângă care şi-a găsit fericirea © Instagram

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis să o ia pe drumuri separate la doar trei luni de la nuntă. Chiar dacă erau cunoscuţi fiind amândoi vulcanici, în urma atâtor certuri şi împăcări, fanii credeau că la fel se va întâmpla şi acum. Ei bine, se pare că nu mai este cazul, iar despărţirea este una iminentă, mai ales că s-a ajuns la divorţ.

Ce a făcut Alex Bodi după anunţul separării de Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri, însă în urma certurilor dese dintre ei, amândoi au decis că cel mai bine este să divorţeze. În plus, Alex Bodi a vorbit în exclusivitate pentru Spynews şi a precizat că cei doi nu aveau suficient timp pentru a sta împreună pentru că fiecare este axat pe propriile afaceri.

Este o perioadă grea pentru amândoi, iar Alex Bodi a decis să găsească o soluţie pentru a se elibera de stres şi de a nu se mai gândi la divorţ. Astfel, Spynews a aflat în exclusivitate că afaceristul a decis că cel mai bine este să petreacă timp alături de fetiţa lui, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. Alături de aceasta, Alex Bodi simte linişte şi bucurie absolută şi simte că scapă de orice grijă.

Alex Bod, primele declaraţii după despărţirea de Bianca Drăguşanu

"Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest