Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut în 2020 în mare stil. Cei doi au petrecut într-o stațiune exclusivistă din Alpi

+5 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut în 2020 în mare stil. Cei doi au petrecut într-o stațiune exclusivistă din Alpi © Instagram

După un an greu, cu multe certuri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus adio lui 2019 într-un fel cât se poate de inedit. Cei doi au pășit în Noul An departe de România, iar 2020 i-a surprins mai fericiți ca niciodată.

Anul ce tocmai s-a încheiat a fost unul destul de dificil pentru frumoasa blondină și pentru soțul ei, pentru că cei doi au pierdut șirul împăcărilor și al despărțirilor. Ba chiar, după ce au uimit cu căsătoria lor pe nepusă masă, la fel au făcut și cu divorțul. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi anunțau cu surle și trâmbițe, în urmă cu puțin timp, că în relația lor nu se mai poate face nimic și că au decis să semneze actele de divorț.

Ei bine, încurcate sunt căile dragostei, pentru că cei doi au decis să-și mai dea încă o șansă și să meargă pe aceași drum. Nu știm cât va dura împăcarea, însă cert este că, cel puțin momentan, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi o duc cum nu se poate mai bine și sunt mai fericiți ca niciodată.

Și pentru că Alex Bodi și-a dorit ca Bianca Drăgușanu să aibă parte de o petrecere de vis în noaptea dintre ani, cei doi au plecat în vacanță într-una dintre cele mai exclusiviste stațiuni din Alpii Francezi. Petrecerea de Revelion a fost una fabuloasă, iar cei doi au petrecut până în zori de zi, alături de cei mai buni prieteni.

Și să nu credeți că Bianca Drăgușanu nu s-a gândit și la prietenii ei, pentru că a fost destul de darnică cu imaginile pe care le-a postat în mediul online. Fanii au umplut fotografiile de like-uri, mai ales că simpatica blondină i-a dat pe spate cu ținuta sexy pe care a purtat-o. 

''La mulți ani! ♥️ Vindecare, putere, dragoste, liniște și pace vă dorim!🙏🏻❤️'', a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram, alături de fotografiile cu soțul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro