Au spus că divorţează, dar acum se gândesc la copii. Alex Bodi vrea să facă doi băieţi cu Bianca Drăguşanu

+3 click pentru
galerie

Au spus că divorţează, dar acum se gândesc la copii. Alex Bodi vrea să facă doi băieţi cu Bianca Drăguşanu © Instagram

Este cunoscut faptul că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt protagoniştii celui mai controversat cuplu din showbiz. După o serie lungă de despărţiri şi împăcări, cei doi şochează din nou. Recent, vedetele au apărut la un eveniment împreună, iar la cum se sorbeau din priviri, se pare că dragostea pluteşte aer. Nu doar faptele, ci şi vorbele au reuşit să pună admiratorii serios pe gânduri!

După ce au cutremurat întreg showbizul cu vestea că divorţează, Bianca şi Bodi le dau fanilor din nou gândurile peste cap. Admiratorii nu ştiu ce să mai creadă şi nici nu e de mirare, la cât de controversată este această relaţie. Cei doi şi-au făcut apariţia împreună la un eveniment monden şi nu se mai dezlipeau unul de celălalt. La cum arată lucrurile, este foarte posibil ca vedetele să-şi petreacă Sărbătorile unul în compania celuilalt.

Bianca a fost cea care a prezentat evenimentul monden. Singura clipă în care s-a despărţit de soţul său a fost momentul în care a trebuit să urce pe scenă. Chiar şi atunci, Alex Bodi a urmărit-o permanent cu privirea. „Esența ei.. Se cuvine ca soțul și soția să facă lucrurile împreună. Și la bine și la rău”, a răspuns Bodi, întrebat de ce sunt atât de apropiaţi, pentru Click!.

Bianca Drăguşanu: „Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea”

Bianca îşi aduce aminte cu plăcere de momentul în care destinul a făcut ca cei doi să se întâlnească pentru prima oară. A fost cel mai bun lucru care li s-a întâmplat, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, între ei existând o dragoste la prima vedere. Potrivit spuselor frumoasei blondine, Alex Bodi este un bărbat care o completează perfect. 

„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător. Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a povestit Bianca, referitor la momentul în care s-au cunoscut, pentru aceeaşi sursă. 

Bianca a făcut o dezvăluire de proporţii

„Fiecare om are un suflet pereche. Eu sper ca el să fie acela”, a spus frumoasa blondină. Conform spuselor sale, cea mai mare dorinţă a ei este să petreacă Sărbătorile în familie, înconjurată de iubire. Iar la cum arată lucrurile, este posibil ca Alex Bodi să fie cel care i-o va îndeplini.

Şi asta nu e tot! În timp ce Alex dădea declaraţii, Bianca a întrebat curioasă: „Ce-a zis că vrea?! Doi băieți?” Din asta reiese că cei doi au vorbit şi despre copii, aşa că cine ştie, fanii se pot aştepta oricând la o surpriză. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro