Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu sunt de nedespărţit! Afaceristul o "sufocă" pe blondina cu dragostea lui

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu sunt de nedespărţit! Afaceristul o sufoca pe blondina cu dragostea lui © Instagram

De când s-au împăcat Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu sunt de nedespărţit! Cei doi porumbei nu se mai feresc să îşi arate dragostea în public. Omul de afaceri mai, mai că o sufoca pe blondina cu dragostea lui.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se iubesc mai mult ca niciodată, iar de când s-au  împăcat cei doi sunt de nedespărţit. Unde este blondina, este şi iubitul ei. Cei doi porumbei au petrecut de mama focului într-un club de fiţe din Capitală. Îmbrăcată cu o rochie neagră mulată, vedeta a atras toată atenţia, dar nici milionarul nu a fost mai prejos! Acesta a purtat o cămaşă şi un sacou negru.

Ce să mai.. dragostea pluteşte-n aer! Dacă aveaţi impresia că asta a fost tot, ei bine nu. Bodi vrea să îi arate Biancăi, dar şi persoanelor care erau în club cât de mult înseamnă blondina pentru el şi s-a apucat să o strângă în braţe cât de mult poate şi să o sărute. Mai că avea puţin şi o sufoca cu iubirea lui. Dar să nu vă gândiţi că omul de afaceri şi iubita lui au fost singuri în local. Alături de ei a fost şi prietenul lor, Josip Heit.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro