Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bodi, relație sinceră de prietenie. Cum petrec cele două femei alături de fiicele lor

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bodi, relație sinceră de prietenie. Cum petrec cele două femei alături de fiicele lor © arhiva

Bianca Drăgușanu are parte de o dragoste cu năbădăi cu Alex Bodi, însă se pare că lucrurile acum stau foarte bine. Cei doi petrec mult timp împreună alături de fiicele lor, dar și de fosta soție a bărbatului. Între cele două femei nu e nici o rivalitate, ci din contră.

Surprinzător sau nu, Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi se înțeleg foarte bine și sunt cele mai bune prietene. Chiar dacă în mod firesc între cele două ar fi putut exista o rivalitate, se pare că blondina și fosta soție a lui Bodi dau dovadă de multă maturitate și inteligență, iar acest fapt le crează o prietenie strânsă importantă și în viața copiilor lor. Cele două femei împreună cu Alex Bodi petrec mult timp împreună, iar dacă în urmă cu doar o săptămână au petrecut până în zori de zi la ziua de naștere a lui Alex Bodi, acum cu toții sunt împreună într-un oraș din țară, unde petrec clipe frumoase alături de fiicele lor. 

Bianca o are alături pe Sofia, fiica ei și a fostului soț, iar Alex Bodi o are alături pe una dintre fiicele sale din relația cu fosta soție, prezentă și ea cu ei.  Relațiile sunt foarte strânse, iar cele două fiice au devenit bune prietenie și se joacă mai tot timpul împreună, din ce se pot observa din imaginile postate pe conturile de socializare. 

Lucrurile sunt bune de acum în viața lui Alex Bodi și a Biancăi Drăgușanu, iar fostele relații nu par a le afecta iubire dintre ei. Cum Bianca Drăgușanu se întelege cu fosta soție a acestuia, Alex Bodi a fost și el prezent la petrecerea fiicei Biancăi Drăgușanu, alături de fostul soț al divei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro