FOTO/ Iubirea nu are limite. În ce ipostază au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Iubirea nu are limite. În ce ipostază au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi © arhiva

Mariajul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi merge din ce în ce mai bine. După ce au renunțat la semnarea actelor de divorț, cei doi îndrăgostiți sunt tot timpul împreună și petrec cele mai frumoase momente. La începutul anului 2019, Bianca și Alex s-au fotografiat în ipostaze incendiare. 

După ce au renunțat la semnarea actelor de divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi petrec mult timp împreună și încearcă să treacă peste toate neîntelegerile dintre ei. Dacă în urmă cu doar câteva zile au petrecut la ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu, iar ulterior la ziua de naștere a lui Alex Bodi, recent cei doi au mers la malul mării pentru a se bucura de răsăritul și apusului soarelui. 

În februarie, în timp ce zăpăda acoperea România, Bianca și Alex Bodi savurau o vacanță de neuitat pe un tărâm exotic, iar recent frumoasa blondă a distribuit pe contul său de socializare o fotografie ce a marcat amintirea celor doi.  Bianca și Alex Bodi apar într-o ipostază de senzație împreună. Ca doi oameni care se iubesc la nebunie, Alex a luat-o pe frumoasa blondă în brațe și s-au privit în ochi cu mult patos, împreună transmițând multă iubire unul altuia. 

Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația cu Bodi

Chiar dacă momentele dintre ei nu au fost bune tot timpul, Bianca Drăguașanu și Alex Bodi au sentimente puternice unul pentru celălalt și nu pot sta despărțiti pentru o lungă perioadă:

„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător. Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a povestit Bianca Drăgușanu în urmă cu puțin timp.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro