Bianca Drăgușanu, în pericol? Blondina este urmărită pe străzile din Capitală de o mașină misterioasă

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, în pericol? Blondina este urmărită pe străzile din Capitală de o mașină misterioasă © Instagram

Bianca Drăgușanu este urmărită în Capitală! Nu, nu este deloc o glumă, iar acest lucru a fost făcut public chiar de către frumoasa blondină, pe contul ei de Instagram. 

Bianca Drăgușanu, în pericol? Asta s-au întrebat toții fani vedetei, în momentul în care au văzut una dintre cele mai recente postări de pe Instagramul său. Bianca Drăgușanu a făcut un instastory în care le-a arătat internauților că este urmărită pe străzile din Capitală de o mașină misterioasă, prin intermediul unei fotografii făcută în oglinda mașinii pe care o conduce, în care se vede clar cum un alt autoturism negru se ține după ea. 

Bolidul de lux care se deplasează în spatele mașinii pe care o conduce blondina este unul destul de dubios și nu se știe deocamdată ce gânduri are. Pe Instagram, Bianca Drăgușanu a scris în dreptul postării un mesaj scurt și la obiect: „Deci, mă urmărești?”

Dar, de ce nu, trebuie să gândim pozitiv, căci este posibil să fie viorba de un fan înfocat al frumoasei Bianca Drăgușanu, care se plimbă în spatele ei doar pentru a o putea vedea. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro