Bianca Pop, înainte şi după operaţiile estetice! GALERIE FOTO

+8 click pentru
galerie

Bianca Pop, înainte şi după operaţiile estetice! GALERIE FOTO © captură video

Are un corp la care multe femei visează, banii nu-i lipsesc, motiv pentru care, întotdeauna şi-a făcut intervenţiile dorite. Ce-i drept, arată demenţial! Bianca Pop a precizat faptul că nu îi e ruşine de felul în care arăta înainte şi că totul reprezintă, de fapt, evoluţia ei ca femeie. 

Într-adevăr... s-a schimbat! A luat puţin de ici, a pus un pic colo, şi iată că ispita Bianca Pop şi-a transformat complet aspectul fizic. Diferenţele sunt de-a dreptul uluitoare. La Antena Stars, au fost prezentate imaginile cu Bianca Pop, înainte de toate intervenţiile.

Să începem cu podoaba capilară, de la blond platinat la negru abanos, o schimbare bine venită spunem noi. Mergem mai departe la sprâncene, dacă ne uităm la pozele vechi, într-adevăr se poate observa mirarea pe chipul Biancăi din pricina lor. Acum şi le-a tatuat, sunt mai groase şi mai expresive.

Dacă ne-am lămurit la capitolul sprâncene, trecem mai departe la năsuc. Mic, curbat şi îngust, însă... nu a fost dintotdeauna aşa. Ispita avea un nas normal înainte, dar Bianca nu şi nu! A vrut altul şi i-a cerut doctorului estetician nas micuţ de păpuşă Barbie. Zis şi făcut! Acum, după operaţie, parcă şi aerul e mai rarefiat!

De la nas micşorat, trecem la buze mărite, pentru ca deh! Trebuie să existe armonie. Acum Bianca are nişte buze mari, pline şi senzuale, care nu mai seamănă deloc cu buzele de altădată ale focoasei brunete. 

Dar cum puteam să trecem cu vederea bustul? Ispita Bianca şi-a dorit cateva numere în plus la cupele sutienului, iar dorinţa ei a fost poruncă pentru medicul estetician. În schimb, Bianca este pe deplin mulţumită de o anumită parte a corpului său, unde nu ar face intervenţii niciodată: posteriorul!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro