Bianca Sârbu, mesaj surprinzător pentru soţul ei, în direct la "Te iubesc de nu te vezi": "Este ruinat financiar"

+3 click pentru
galerie

Bianca Sârbu, mesaj surprinzător pentru soţul ei, în direct la "Te iubesc de nu te vezi": "Nu trebuie să investeşti nimic" © captură video

În ediția de marţi a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, Bianca Sârbu a preluat „ștafeta” de la Gabriela Cristea. Astăzi, frumoasa artistă a lăsat emoţiile deoparte şi i-a transmis un mesaj soţului ei, în direct! Dacă tot vine 8 martie...

La începutul ediţiei de astăzi a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, Bianca Sârbu a povestit că soţul ei este... ruinat! Motivul? Ei bine... a fost 1 martie, iar mâine, de 8 martie, soţul artistei, Bogdan Romanescu, va fi nevoit să scoată din buzunar o sumă frumuşică de bani.

Bianca Sârbu îşi serbează ziua de naştere în curând

Asta nu e tot! Pe 12 urmează ziua prezentatoarei, iar soţul ei va trebui să fie extrem de atent cu darul pe care îl va aduce. De asemenea, Bianca Sârbu a specificat că, deşi fetiţa pe care o are nu este a lui, acesta o creşte ca şi cum ar fi, iar reacţia tuturor a fost demnă de menţionat. 

"Este luna martie. Băieţii au o durere la buzunar şi la suflet, dar trebuie să vă spun că cel mai îndurerat este soţul meu şi o să vă spun de ce. Luna martie l-a prins pe nepregătite. Mă rog, îl prinde mereu pe nepregătite, deşi avem doar un an... adică l-a prins o singură dată. Care este problema? 1 martie, Mărţişor, 8 martie... are şi mamă şi bunică, dar una e nevasta! Că-i proaspătă... Şi o fată care nu-i a lui, dar o creşte şi... contează. Mai este şi 12 martie, adică ziua lui nevastă-sa... adica a mea! Deci este ruinat financiar! Pe bune şi pe toată viaţa!", a spus Bianca Sârbu, în platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

Bianca Sârbu și Bogdan Romanescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se iubesc la fel ca în prima zi!

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro