Bloggeriţă celebră, prinsă în mijlocul unor violenţe, în Rio de Janeiro. "Se lasă cu poliţie". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Bloggeriţă celebră, prinsă în mijlocul unor violenţe, în Rio de Janeiro. "Se lasă cu poliţie". VIDEO © Instagram

Ceea ce trebuia să fie un concediu de vis, s-a transformat într-un coşmar pentru Sânziana Negru, care, fără voia ei, a fost prinsă în mijlocul unei adevărate răscoale în Rio de Janeiro.

De cum a ajuns în Brazilia, vedeta s-a cazat la unul dintre cele mai frumoase hoteluri, situate foarte aproape de plajă. Vedeta a apucat să se bucure preţ de câteva ore de priveliştea oferită de una dintre cele mai cunoscute plaje de la Rio de Janeriro, plaja Copacabana, căci în spre seară a pornit jihadul.. 

Ceea ce trebuia să fie o seară în care brazilienii să se distreze la un concert s-a transformat într-un real război. Din spusele Sânzianei Negru, peste 100.000 de oameni s-au adunat pentru a se bucura de muzică, însă din cauza alcoolului, aceştia au devenit violenţi. 

"A fost un concert la care s-a băut, nu mult, foarte mult  şi nu-mi dau seama dacă aşa petrec ei de obicei, adică dacă se lasă cu poliţie mereu sau astăzi a fost o excepţie. Cert este că aceasta este partea negativă a acestui oraş, pe lângă toată frumuseţea pe care o are.", a spus Sânziana Negru

Zeci de echipaje de poliţie au intervenit în forţă pentru a calma spiritele, şi chiar s-au folosit gazele lacrimogene pentru a putea dispersa mulţimea agresivă. Sânziana Negru şi-a anunţat fanii îngrijoraţi că, în ciuda evenimentelor întâmplate la câţiva metri de ea, ea este în siguranţă.

"Noi suntem ok, nu vă faceţi griji pentru noi. Suntem în camera de hotel şi nu mai ieşim de aici în seara asta. Sper mâine să fie totul ok.", a mai spus Sânziana Negru

În plus Sânziana Negru a fost surprinsă de faptul că în dimineaţa următoare toată lumea se comporta ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro