Blonda Vivi a confirmat moartea lui Cornel Galeș! "Din păcate, e adevărat"

Viviana, femeia alături de care Cornel Galeș și-a petrecut ultimii ani din viață, a confirmat vestea că fostul soț al regretatei artiste de muzică populară Ileana Ciuculete, s-a stins din viață, în urma unui accident de circulație petrecut în Spania.

Viviana Mantoiu este în stare de șoc la auzul veștii că partenerul său de viață s-a stins din viață prematur, într-un accident de circulație cumplit, petrecut în Spania."Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeul să îl odihnească.", a declarat Viviana, potrivit Wowbiz.

Știrea că fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață, la doar 60 de ani, a luat pe toată lumea prin surprindere.Bărbatul plecat de peste un an de zile în Spania, acolo unde a vrut să înceapă o viață nouă, sătul de scandalurile cu fiii fostei soții. Contactată de repoterii Spynews.ro, nașa de cununie a lui Cornel Galeș a declarat că a fost sunată de către un român din Spania care i-a spus că Galeș a murit. Inițial, Doina Belu a crezut că este vorba despre o farsă, însă este adevărat, vestea fiind confirmată și de Viviana Mantoiu, iubita și șefa lui Cornel Galeș.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro