VIDEO / Bogdan de la „Insula Iubirii”, luat la rost de fani după ce s-a „lăudat” cu o sumă de bani: „Nu săriți pe mine”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Bogdan de la „Insula Iubirii”, luat la rost de fani după ce s-a „lăudat” cu o sumă de bani: „Nu săriți pe mine” © Instagram.com

Bogdan de la „Insula Iubirii” a fost aspru criticat de urmăritorii lui, după ce a postat pe contul lui de Instagram un video în care ține în mână un teanc de bancnote de 100 de lei. Fostul soț al lui Hannelore  fost extrem de deranjat de faptul că internauții i-au spus că se laudă cu banii și a ținut să-i lămurească pe aceștia. 

După ce Bogdan de la „Insula Iubirii” a postat pe contul lui de Instagram un scurt video în care etalează un teanc de bani, reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Pentru că aceștia i-au spus că se laudă, fostul soț al lui Hannelore a ținut neapărat să le explice că, de fapt, important era mesajul postării și nu banii pe care îi ținea în mână. 

„Am primit foarte multe mesaje și mesajul pe care am vrut să-l transmit cu story-ul anterior este următorul. Nu este vorba de bani, este vorba de cum să-i facem. Noi avem o mentalitate de anagajat pe care nu o putem depăși, așa că eu am apelat la un mentor, la un om de succes, să mă învețe cum să-i facă, pentru că business-urile mele am eșuat, s-au diminuat banii. Nu o luați ca o aroganță, nu am făcut-o ca pe o aroganță. Mai important decât poza banilor este mesajul: Grow your mind, money will come after (Dezvoltă-ți mintea, banii vor veni mai târziu -  traducere). Nu săriți pe mine, nu vă vreau răul, nu vreau să fiu arogant, vreau doar să vă învăț!” a spus Bogdan de la „Insula Iubirii”, în câteva instastory-uri. 

Bogdan de la „Insula Iubirii” iubește din nou!

După ce a trecut printr-un mariaj eșuat cu Hannelore, Bogdan Ionescu iubește din nou și este cum nu se poate mai fericit! Fostul concurent al insulei este îndrăgostit până peste cap de noua lui iubită, o brunetă focoasă care se pare că i-a furat inimioara!

Bogdan și Hannelore, cea mai controversată relație de la „Insula Iubirii”

În sezonul 4 al „Insulei Iubirii”, Bogdan și Hannelore au venit împreună în Thailanda, jurându-și iubire veșnică și spunând că nimic nu îi va despărți. Cu toate acestea, lucrurile au stat altfel. Hannelore s-a îndrăgostit de ispita Andi, iar Bogdan a căzut în mrejele Mariei Ilioiu. Deși cei doi s-au împăcat după plecarea din Thailanda și s-au și căsătorit, lucrurile nu aui mers deloc între ei și au fost nevoiți să-și spună adio imediat după marele eveniment din viața lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest