Bogdan, uite ce-ai pierdut! Fosta iubită a lui Syda încinge internetul. Imagini de infarct cu Maria Grigoriu / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Bogdan, uite ce-ai pierdut! Fosta iubită a lui Syda încinge internetul. Imagini de infarct cu Maria Grigoriu / GALERIE FOTO © Instagram

Ce-a avut şi ce-a pierdut! S-au iubit, s-au certat, s-au împăcat, dar ultima despărţire a fost şi cea finală. Bogdan Ionescu şi Maria Grigoriu au luat-o pe drumuri separate, însă afaceristul îşi cam bagă unghia în gât când vede ce a pierdut.

Când vine vorba despre bombele sexy ale României, cu siguranţă  Maria Grigoriu ocupă un loc fruntaş. E frumoasă din cap până-n picioare. Şi ce picioare luuungi şi subţiri, abdomen lucrat, fund bombat. Însă, nu vă gândiţi că aceste forme se întreţin singure, nici vorbă. Fosta iubită a lui Syda trage din greu la sala de fitness pentru a arăta impecabil în costum de baie.

Maria este conştientă că aceste forme de invidiat nu se întreţin singure. Astfel, şatena frecventează sala de fitness de câteva ori pe săptămână şi are un program strict de exerciţii. Fosta iubită a lui Syda le da clasă tuturor doamnelor şi domnişoarelor, asta pentru că vedeta este foarte conştiincioasă, iar programul pe care îl respectă cu stricteţe include o combinaţie între exerciţiile cu greutăţi la sala de fitness şi izometrie, potrivit Antena Stars.

Şatena se pozează des în costume de baie minuscule, care îi lasă la vedere corpul cu care a fost înzestrată de la mama natură, iar domnii, domnii sunt topiţi. Şi avem să vă dăm şi o veste bună: Maria este singură, aşa că dacă vreodată veţi avea ocazia, puteţi încerca să o cuceriţi. 

Bogdan Ionescu, un crai vertitabil

Bogdan Ionescu a divorţat de Elena Băsescu, iar de atunci nu s-a mai recăsătorit. El a decis să trăiască viaţa exact aşa cum îşi doreşte, să fie liber şi disponibil. A bătut la uşile mai multor domniţe, unele i-au deschis, altele ba, însă s-a oprit de câteva luni, pare-se, la poarta Sheilei Giafer, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de iubire.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro