VIDEO PAPARAZZI / „Syda” iubeşte şi o face nebuneşte! Cum îşi răsfaţă iubita fostul soţ al Elenei Băsescu

+4 click pentru
galerie

Devenit bărbat liber în septembrie 2016, atunci când a divorţat de Elena Băsescu, „Syda” s-a transformat un adevărat vânător de femei frumoase. În ultimii ani, Bogdan Ionescu s-a iubit cu mai multe domniţe, printre care o o sexy-juristă, brunetă focoasă, dar şi fiica unui afacerist din Craiova. De câteva luni, veritabilul cuceritor trăieşte o poveste de dragoste alături de o turcoaică pe care o ţine în puf.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro i-au întâlnit pe cei doi amorezi pe terasa unuia dintre cele mai scumpe restaurante din Capitală. Pentru mai bine de o oră, „Syda” şi focoasa Sheila Giafer au servit vin alb şi apă plată.

Cei doi porumbei au stat de vorbă şi, evident, şi-au şoptit vorbe dulci. La un moment sat, fostul ginere al ex-preşedintelui Traian Băsescu a râs cu gura până la urechi, semn că la masă s-au spus şi glume.

La finalul întâlnirii, „Syda” şi Sheila Giafer  au luat-o pe drumuri diferite. Focoasa turcoaică a plecat prima de la restaurant. Ea s-a urcat într-o maşină care îi aparţine lui Bogdan Ionescu şi s-a făcut nevăzută.

Un tătic de nota 10

Chiar dacă nu mai formează un cuplu alături de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu este alături de copiii săi. Conform surselor noastre, pentru creşeterea micuţilor Sofia Anais şi Traian Junior, „Syda” plăteşte lunar o pensie alimentară în valoare de 1.300 de euro. În plus, fostul ginere al lui Traian Băsescu contribuie şi cu cheltuieli adiționale, dedicate educației copiilor.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când „Piţi” Junior nu are timp de ea, alt bărbat îi ţine companie! Cu cine a fost surprinsă la restaurant Cristina Ich

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta înseamnă să fii nora „Regelui Asfaltului”! Aroganţa pe acre a făcut-o Ana Maria Căşuneanu în Capitală

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro