Bombă în showbiz! Andreea Raicu se întoarce la marea ei iubire

+3 click pentru
galerie

Bombă în showbiz! Andreea Raicu se întoarce la marea ei iubire © Instagram

În anul 1996, românii o vedeau pe prima dată pe Andreea Raicu pe micile ecrane, la un matinal. Timp de 18 ani a făcut furori în televiziune! În 2014, Andreea Raicu şi-a anunţat retragerea. Iată că, la cinci ani de atunci, vedeta... s-a răzgândit.

Andreei Raicu i s-a făcut dor de micul ecran, şi vrea să revină în forţă, la cinci ani de când s-a retras pentru a se dedica conferinţelor motivaţionale. Vedeta simte că îi lipseşte agitaţia din televiziune şi, de câteva luni, întreabă peste tot ce proiecte se mai pregătesc, potrivit Viva.

Pare-se că şatena nu duce lipsă de oferte, dar până în acest moment, niciuna nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor ei! Andreea Raicu a fost contactată de câteva televiziunii în vederea unor colaborări, dar ea nu vrea o rubrică de câteva minute într-o emisiune, ci vrea propria emisiune. 

Ce se va întâmpla mai departe, rămâne de văzut! Cert este că, sunt toate şansele să o vedem pe Andreea Raicu din nou pe micile ecrane, în viitorul apropiat.

Andreea Raicu, planuri mari şi pe plan personal

Vrea să revină în televiziune, dar se gândeşte şi la întemeierea unei familii. În vara acestui an, Andreea Raicu a mărturisit că şi-ar dori să devină mamă. Privind nunta, ceva discret, doar cu persoanele apropiate. 

"Am avut şi etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum ar fi o petrecere la care aş chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă", a spus Andreea Raicu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro