VIDEO PAPARAZZI / Dovada că Andreea Raicu se preocupă de ceea ce pune pe masă! E divă chiar și când merge la piață

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Dovada că Andreea Raicu se preocupă de ceea ce pune pe masă! E divă chiar și când merge la piață © paparazzi

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar pentru a fi mereu în centrul atenției, Andreea are mare grijă de felul în care arată oriunde merge. Paparazzi SpyNews au surprins-o pe vedetă în timp ce făcea piața, îmbracată la fel de elegant ca la un eveniment monden.

Andreea Raicu nu face diferență în privința vestimentației atunci când merge în oraș. Fie că este vorba despre un eveniment sau o pură zi de cumpărături, vedeta are mare grijă să arăte examplar și să fie în centrul atenției. 

Vedeta are vârsta de 42 de ani, însă dacă nu am știi acest lucru nu i-am da mai mult de 25, iar asta se datorează faptului că e mereu atentă la felul în care arată și cum se menține în formă. 

Paparazzi Spynews au surprins-o pe vedetă în timp ce cobora din bolidul de lux pe care îl deține, urmând ulterior să intre într-o piață de unde s-a aprovizionat cu multe fructe. A ieșit zâmbitoare din locație, cu o pungă mare de mere, semn că vedeta are grijă să mănânce sănătos. Într-adevăr, proverbul ”Un măr pe zi ține doctorul departe” este cât se poate de real, astfel că Andreea Raicu respectă indicațiile și e pregătită să rămână în formă în continuare, la fel de sexy așa cum ne-a obișnuit și până acum. 

Cadou surpriză chiar de ziua ei 

După doar câteva momente, Andreea ajunge acasă, iar din mașină iese cu un buchet mare de flori. Oare de unde să fi primit vedeta florile? Totuși, să ne aminitim că ieri frumoasa vedetă și-a sărbătorit ziua de nume, deci probabil iubitul sau un admirator secret i-a oferit frumosul cadou sau poate chiar și l-a făcut singură. Cert este că imediat ce a ieșit din mașină, Andreea Raicu a intrat în casă pregătindu-se să guste fructele pe care tocmai le-a cumpărat.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro