Bombă în showbiz! Florin Salam, din nou bunic? Fiul manelistului a făcut anunţul

+2 click pentru
galerie

Bombă în showbiz! Florin Salam, din nou bunic? Fiul manelistului a făcut anunţul © arhivă

Florin Salam e pregătit să devină din nou bunic? Ei bine, e sau nu, nu mai contează! Cu siguranţă se va descurca la fel de bine ca prima dată. De ce spunem asta? Fiul său, Dani, a făcut publică o fotografie cu un test de sarcină care pare a fi al iubitei sale. Şi e pozitiv!

Fiul lui Florin Salam, Dani Stoian, care se apropie uşor de vârsta majoratului, şi-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram. Tânărul a postat o fotografie realizată de o domnişoară, ce pare a fi chiar iubita lui, cu un test de sarcină pozitiv.

Dani Stoian a ataşat pe fotografie câteva emoji-uri cu bebeluşi, să se asigure că toată lumea înţelege despre ce e vorba. La prima vedere, pare, într-adevăr, că el şi iubita lui vor fi părinţi! 

Noi le spunem "Felicitări!".

Băiatul lui Florin Salam iubeşte cu foc

Dani Stoian are de ceva vreme o relaţie cu o tânără de-o seamă cu el şi lucrurile au fost extrem de serioase încă de la început. Băiatul îi spune iubitei: "soţia mea". Ei bine, acum dacă a apărut, într-adevăr, şi un copil în peisaj, poate-poate curând vedem şi o invitaţie la nuntă!

În luna septembrie a anului trecut, Dani şi iubita sa au mers în vacanţă. Atunci, băiatul manelistului a postat o fotografie care a ajuns în toată presa! În imaginea respectivă, Dani Stoian o sărută cu patos pe cea care i-a furat inima!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro