Bombă tunată și cu pretenții mari când vine vorba de noul iubit. Cum își dorește Simona Trașcă să fie viitorul partener

+3 click pentru
galerie

Bombă tunată și cu pretenții mari când vine vorba de noul iubit. Cum își dorește Simona Trașcă să fie viitorul partener © instagram

Simona Trașcă este una dintre cele mai îndrăgite prezente din showbiz-ul românesc. Bărbații îi fac cu ochiul oriunde merge, însă blonda nu se lasă cu una cu două. Are pretenții mari atunci când vine vorba despre viitorul său iubit.

Simona Trașcă se afla printre cele mai sexy blonde de la noi. E o bombă tunadă și îi dă gata pe toți bărbații atunci când își face prezența. Chiar dacă are mulți pretendenți, iar bărbații stau la coadă pentru inima acesteia, blonda nu se lasă cu una cu două. Atunci când vine vorba despre viitorul partener de viață, bomba sexy se gândește de multe ori pentru a nu face vroe greșeală. 

Invitată la Antena Stars în urmă cu puțin timp, vedeta a mărturisit ce așteptari are de la viitorul ei iubit și cum își dorește să fie acesta. Nu cere multe, însă vrea să aibă parte de un băiat care să fie exact ca ea: „Vreau să fie un om ca mine, să aibă un suflet bun, să fie corect, să nu înșele.”

Dacă încă nu și-a cunoscut viitorul iubit, Simona Trașcă și-a cunoscut nora

Vedeta și-a cunoscut anul acesta nora, cea care i-a făcut fiul fericit. Blondina are cuvinte de laudă pentru aceasta și spune că îi place foarte mult deoarece seamănă cu ea. "Ne înţelegem foarte bine, o iubesc, seamănă cu mine, nu este supărăcioasă. Este mai calmă, nu este duşmănoasă. Este foarte frumoasă, blondă, amândoi se înţeleg foarte bine, se alintă, într-o dimineaţă îi pregătea chiar pachetul fiului meu. Băiatul meu este foarte fericit", a spus Simona Traşcă la Antena Stars

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro