Simona Traşcă este cea mai cool soacră. Cum arată nora focoasei blondine. "Băiatul meu este foarte fericit"

+3 click pentru
galerie

Simona Traşcă este cea mai cool soacră. Cum arată nora focoasei blondine. "Băiatul meu este foarte fericit" © Facebook

Simona Traşcă este soacra perfectă. Sintagma "soacră, soacră, poamă acră" nu are nicio legătură cu aceasta, iar simpatica vedetă a făcut dezvăluiri uimitoare despre nora ei.

Simona Traşcă, cea mai cool soacră

Chiar dacă multor femei nu le vine să creadă, Simona Traşcă chiar este cea mai cool soacră. Deşi este foarte tânără, Simona Traşcă a ajuns la nivelul la care să-şi vadă băiatul la casa lui. Blondina a mers în platoul Agenţiei Vip, acolo unde a făcut dezvăluiri uimitoare despre tânăra care i-a furat inima fiului ei.

Chiar dacă, în general, mamele de băieţi consideră că nicio fată nu este suficient de bună pentru flăcăii lor, ei bine, nu acesta este şi cazul Simonei Traşcă, care are doar cuvinte de laudă la adresa nurorii sale. Simona Traşcă a povestit că îi place de iubita fiului ei pentru că seamănă foarte mult cu ea. Aceasta nu este duşmănoasă, nu este prefăcută, este naturală, frumoasă, blondă, însă, mai presus de toate, îl iubeşte pe copilul ei. Ba chiar a povestit că a surprins-o într-o dimineaţă în timp ce îi pregătea acestuia pachetul pentru serviciu.

"Ne înţelegem foarte bine, o iubesc, seamănă cu mine, nu este supărăcioasă. Este mai calmă, nu este duşmănoasă. Este foarte frumoasă, blondă, amândoi se înţeleg foarte bine, se alintă, într-o dimineaţă îi pregătea chiar pachetul fiului meu. Băiatul meu este foarte fericit", a spus Simona Traşcă la Antena Stars.

Simona Traşcă, desptre bărbatul care poate să o cucerească

„După ce m-am rugat la Dumnezeu, vreo 14 ani să fac nişte gemeni, dacă nu i-am făcut până acum, am renunţat la idee. Iar acum mă sperie toată lumea că dacă am renunţat, o să se întâmple. Eu sper să întâlnesc un bărbat care să aibă deja copii. Ar fi o mare bucurie, copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu. Îmi doresc nepoţi, dar sunt foarte tineri, abia s-au căsătorit. Nu se ştie niciodată, în cazul meu cum o să fac nişte gemeni. Am un copil mare, să îmi trăiască, să mai facă şi alţii”, a declarat aceasta, a declarat Simona Traşcă într-un interviu pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro