Petrecere mare în showbiz. Dan Badea şi-a botezat băieţelul. Imagini savuroase de la eveniment / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Petrecere mare în showbiz. Dan Badea şi-a botezat băieţelul. Imagini savuroase de la eveniment / VIDEO © Foto: Captură

A fost petrecere mare weekendul aceasta! Dan Badea şi Mădălina şi-au creştinat băieţelul, pe micuţul Arias Dan. Emoţii, lacrimi de fericire, invitaţi de seamă, dar şi multă distracţie, toate aceastea au fost ingredientele unui botez perfect. 

A fost o zi importantă pentru Dan Badea şi soţia sa, Mădălina. Cei doi şi-au creştinat băieţelul, pe micuţul Arias. Încă de la primele ore ale dimineţii părinţii s-au pregătit pentru ca totul să iasă aşa cum şi-au dorit. Mădălina a purtat o rochie roşie, lungă, din mătase nasturală, în care a strălucit, nici măcar nu ai fi zis că în urmă cu doar doua luni a născut. Coafura retro şi machiajul au completat perfect ţinuta.

Nici Dan Badea nu s-a lăsat mai pejos. Comediantul a arătat impecabil într-un costum negru, la care a asortat un papion cu imprimeu colorat, care înveselea ţinuta şi o pereche de pantofi în nuanţe închise. 

 Cei doi şi-au făcut apariţia la biserică, împreună cu naşii micuţului Arias. Biserica în care au ales să-şi creştineze copilul era împodobită cu trandafiri roz şi albi, iar cristelniţa a fost şi ea decorată cu flori albe de mărgăritar, care semnifică puritate şi o promisiune a armoniei în familie. Cel mai emoţionant moment a fost, aşa cum era de aşteptat, cel în care preotul l-a scufundat pe bebeluş în cristelniţă. Mămica Mădălina a fost copleşită de emoţii şi aproape stătea să izbucnească în lacrimi de fericire. Pe tot parcursul ceremoniei religioase, Dan Badea şi Madalina au fost încărcaţi de emoţii, dar şi foarte fericiţi, potrivit Antena Stars.

Petrecerea a continuat până în zori, atmosfera a fost incendiară, iar ringul de dans... tot timpul plin. Ce să mai, după aşa imagini, putem spune, fără să greşim, că Dan Badea şi Mădălina ştiu cum să se distreze. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro