Detalii bombă despre botezul fiicei Elenei Udrea. "Dacă nu găsim o biserică ortodoxă, o vom creştina într-una catolică"

+3 click pentru
galerie

Detalii bombă despre botezul fiicei Elenei Udrea. "Dacă nu găsim o biserică ortodoxă, o vom creştina într-una catolică" © Foto: Instagram

Elena Udrea a născut în urmă cu şapte luni, iar fetiţa ei, Eva Maria, nu a fost încă botezată. Fosta blondă de la Cotroceni a oferit informaţii uimitoare, în această seară, despre botezul fetiţei sale.

Elena Udrea spune că şi-a dorit mult ca Eva Maria să fie creştinată în România, dar ţinând cont de situaţia în care ea se află, Elena Udrea spune că este posibil ca micuţa să fie botezată în Costa Rica. Mai mult decât atât, în cazul în care nu va găsi o biserică ortodoxă, Elena Udrea este dispusă chiar să creştinească copilul într-o biserică catolică.

"Am tot sperat că o să fac botezul acasă, cu prietenii, cu familia, dar vom vedea. Trebuie să luăm o decizie, pentru că crește copilul, o să îi fie greu nașei să îl ridice. Dacă nu găsim o biserică ortodoxă, o vom boteza într-una catolică, voi face o cerere de aprobare. Alina Bica a filmat venirea pe lume a Evei. Voi face botezul cât mai curând posibil", a spus Elena Udrea la o emisiune tv.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro