Brigada Rutieră București: Margherita are dosar penal, permisul îi este reținut

Poliția, după ce Margherita a spus că n-a condus drogată și că nu are dosar penal © Captură Video

Brigada Rutieră din București a revenit cu o nouă precizare legată de cazul Margheritei de la Clejani, prinsă sub inluența substanțelor interzise după ce a provocat un accident în Capitală. Asta, după ce atât Margherita cât și Ioniță, tatăl ei, au insistat că anumite lucruri nu sunt adevărate.

Într-o intervenție în direct, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București a precizat că, da, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive (droguri, mai pe românește). 

Poliția confirmă dosarul penal

La ieșirea de la audieri, Margherita a susținut că nu i s-a făcut niciun DrugTest, că nu are dosar penal și că doar i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 30 de zile. Niciuna dintre afirmații nu este chiar așa, conform Poliției Capitalei.

„Era incoerentă, nu se exprima corect, comporamentul nu era corespunzător. Existau suspiciuni. Au procedat imediat cu testarea cu aparatul DrugTest. A fost condusă la sediul INML pentru recoltarea probelor de urină, după care a fost audiată, s-au efectuat fotografii ale autovehiculului, mașina a fost preluată pe o platformă. Cercetările vor continua. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive. Permisul este reținut pe toată durata cercetărilor”, a menționat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Antena Stars.

Mașina Margheritei a fost dusă la service. Părinții brunetei sunt în stare de șoc, Viorica chiar având o ieșire furibundă în timpul unei transmisiuni din fața casei sale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro