Brigitte a recunoscut tot! Ce avere are Florin Pastramă și ce planuri au dacă rămân fără bani. "Patroni la shaormerie"

+3 click pentru
galerie

Brigitte a recunoscut tot! Ce avere are Florin Pastramă și ce planuri au dacă rămân fără bani. "Patroni la shaormerie" © Instagram

Brigitte și Florin Pastramă s-au hotărât! Se fac patroni la shaormerie dacă se întâmplă să rămână fără bani. Bruneta a făcut publice informații despre averea lui Pastramă, dar și despre stilul lor de viață.

Vedeta spune că își permit să trăiască pe picior mare, iar asta pentru că Florin Pastramă deține șapte case într-un cartier rezidențial din București. Iată că în cazul în care rămân fără vreun sfanț, cei doi au un plan de rezervă. Mai exact, se vor face patroni de shaormerie.

Banii, prea puțini pentru poftele Brigittei

Brigitte Pastramă spune că soțul ei deține un întreg cartier rezidențial într-o zonă din București, însă dacă vor fi puși în situația de a vinde unul dintre imobile, banii respectivi le-ar ajunge doar pentru două, trei luni. Iar asta este din cauza faptului că bruneta este cheltuitoare și nu se uită la bani atunci când vrea să își satisfacă toate poftele. 

"Deschidem o shaormerie în Colentina, colț cu Fundeni. Avem, adică nu eu, el, are șapte case. Are un cartier rezidențial, eu nu l-am ajutat foarte mult acolo că el se pricepe mai bine la construcții. Dacă vindem o casă, cred că trăim vreo două, trei luni din banii ăștia. Eu sunt mai cheltuitoare.", a declarat Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show. 

"Vând o casă începând cu suma de 80.000 de euro. Casa are 150 de mp, parter și etaj.", a spus și Florin Pastramă. 

După ce s-au întors recent dintr-o vacanță de vis petrecută în Bali, Brigitte și Florin Pastramă s-au pus serios pe treabă. Cei doi își doresc foarte mult un copil și sper că visul li se va îndeplini, cât de curând. "Sunt fericită și împlinită. Să dea Dumnezeu să facem un copil, vrem asta, dar când vrea Dumnezeu, nu mai fac nici un tratament că e greu, e aiurea și cu sănătatea.", a declarat Brigitte Pastramă, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro