Brigitte Pastramă, umilință supremă pentru fostul iubit: „Eu l-am făcut să pară ceea ce este”

+3 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă, umilință supremă pentru fostul iubit © Arhivă

Brigitte Pastramă are un istoric romantic destul de tumultos, însă am putea spune că pătrează un loc în inima ei pentru toți foștii parteneri – până și Ilie Năstase, cu care a avut numeroase scandaluri în toată regula. Însă, una dintre relațiile despre care nu vorbește cu prea multă bucurie este cea cu Cornel Oană, care i-a fost iubit înaintea lui Florin Patramă.

Invitată la TV, fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut dezvăluiri despre Cornel Oană care ar face mulți bărbați să bage capul în pământ de rușine.

Brigitte, despre fostul iubit: „I-am schimbat dantura”

Brigitte Pastramă a vorbit despre perioada când avea un magazin într-un mall din Capitală, pe care l-ar fi închis din cauza fostului iubit. L-a descris ca fiind „un simplu” angajat, pe care practic ea l-ar fi transformat în ceea ce devenise.

„Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2000 de ron, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura”, a declarat Brigitte Pastramă.

Tot vedeta a dezvăluit că Oană nu a lucrat, de fapt, în Dubai, așa cum spusese.

„Am zis că el a lucrat în Dubai, dar nu a lucrat niciodată. El provine din Târgoviște. El este un bărbat care tot timpul m-a înșelat. El m-a părăsit de două luni într-o lună”, a mai continuat Brigitte.

Brigitte este acum căsătorită cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut în timpul unui reality show.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro