Brigitte și Florin Pastramă, adevărul despre certuri, împăcări și primul copil: "Nu mai e așa nervoasă"

+3 click pentru
galerie

Brigitte și Florin Pastramă, adevărul despre certuri, împăcări și primul copil: "Nu mai e așa nervoasă" © Instagram

Brigitte și Florin Pastramă s-au întors de curând dintr-o vacanță exotică, petrecută tocmai în Bali. Cei doi au vorbit, pentru Antena Stars,  despre certuri, împăcări și despărțiri, dar și despre cea mai mare dorință.

Brigitte și Florin Pastramă au avut o relație tumultuoasă încă de la început, iar răutăcioșii nu le dădeau prea multe șanse de supraviețuire împreună. Nu de puține ori s-au luat la ceartă și și-au spălat rufele în public, dar iată că acum au învățat să comunice mai bine și să lucreze la unison pentru a le fi bine. 

Florin Pastramă spune despre Brigitte că s-a schimbat și că nu mai este la fel de impulsivă ca la începutul relației. Soțul brunetei spune că a avut și el un aport în această transformare. 

"Brigitte are un suflet deosebit, este o persoană foarte corectă, nu mai e chiar așa nervoasă cum era la început. I-am oferit sufletul, căldura și respectul meu. S-a schimbat Brigitte.", a declarat Florin Pastramă, la Antena Stars.

Vor un copil cât mai curând

Pe de altă parte, Brigitte Pastramă a vorbit, din nou, despre cea mai arzătoare dorință a cuplului: aceea de a avea un copil. Vedeta a mărturisit că a renunțat la tratamente și este hotărâtă să îi ofere un moștenitor lui Florin Pastramă pe cale naturală.

"Noi încă de la început am stat numai împreună. Am stat despărțiti doar cinci zile și așa că nu știu, este ca și când ne știm de-o viață. În momentul de față este persoana care m-a făcut să descopăr în mine ceea ce-mi lipsea. Să fiu un om mai bun, să învăț să iert, să las la o parte răzbunările și ura pe care am acumulat-o de-a lungul anilor. El se enervează foarte rar, trebuie să îl enervez eu rău de tot, acum știu, la început nu știam. Ca să nu explodeze, sunt miel o săptămână. Sunt fericită și împlinită. Să dea Dumnezeu să facem un copil, vrem asta, dar când vrea Dumnezeu, nu mai fac nici un tratament că e greu, e aiurea și cu sănătatea.", a declarat Brigitte Pastramă, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro