Cum l-a cizelat Brigitte pe Pastramă? L-a scos din Colentina şi l-a dus în Raiul milionarilor / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cum l-a cizelat Brigitte pe Pastramă? L-a scos din Colentina şi l-a dus în Raiul milionarilor / VIDEO © Instagram

Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă a surprins pe toată lumea. Și mai mare e surprinderea când observăm că zilele trec și ei tot împreună sunt. Ei bine, adevărul este că drumul nu a fost uşor şi nici presărat cu petale de trandafir, precum...camera lor de hotel! Nu, nu, nici vorbă de aşa ceva! Ce-i drept, Brigitte a avut ceva de ''muncă'' căci pe parcursul căsniciei l-a schimbat total pe Florin Pastramă!

Florin Pastramă a trecut printr-o transformare de proporţii. Afaceristul s-a schimbat total în ultimul an. De când a început a devenit soţul vedetei pare că  lipiciul la  domnişoare a cam dispărut, s-a cuminţit şi a prosperat. Dar nu mereu lucrurile au stat aşa. În urmă cu mai puţin de un an se iubea cu focoasa Raluca Podea.

Pastramă era un petrecăreţ înfocat şi un mare iubitor al sexului frumos, iar în fosta relaţie nu părea deloc bărbatul grijuliu şi atent care s-a dovedit a fi în căsnicia cu Brigitte. 

"Şi iarna nu se pot face cereri în căsătorie? Cererea s-a mai întâmplat de nu ştiu câte ori..... E foarte greu să te desparţi de omul cu, care stai în casă, cu care eşti de doi ani de zile, chiar dacă au fost certuri împăcări una, alta. E greu!", declara Raluca Podea, potrivit Antena Stars.

Au stat împreună mai bine de doi ani, iar pe vremea aceea Pastrama locuia cu iubita sa, Raluca Podea în casa de lux pe care pretindea că o deţine. Candelabre de mii de euro, canapele din catifea, un dressing de milioane şi câte şi mai câte, cam aşa arăta viaţa afaceristului, sau cam aşa încerca să arate că trăieşte. Deşi, nimic din toate acestea nu îi aparţineau.

Dacă pe atunci opulenţa era la ea acasă, la puţin timp Brigitte a apărut în viaţa afaceristului totul s-a schimbat radical! Petrecerile s-au împuţinat, opulenţa fără gust a dispărut şi chiar şi stilul său vestimentar s-a îmbunătăţit. Acum e tot timpul imbracat elegant şi cu o atitudine de domn.

Relaţia lor a fost cu siguranţă una controversată, cu momente frumoase, dar şi mai puţin frumoase. Dacă la capitolul apariţii a bifat pe plus, la categoria comportament a mai avut scăpări. Dovadă este chiar scandalul recent în care a fost implicat, după ce s-a bătut parte în parte cu un vecin pe un teren. 

Însă, Brigitte se pare că îl acceptă cu bune şi cu rele şi se vede toată viaţa alături de el! 

Imediat după căsătorie Brigitte şi Florin Pastram au început o viaţă nouă. Cei doi s-au mutat împreună, iar bruneta încercă prin toate metodele să îl transforme într-un adevărat gentleman. Merg în locaţii exclusiviste, manâncă numai delicatese, merg în cele mai frumoase vacanţe şi chiar şi la Biserică. E clar, craiul Pastramă nu mai exista, acum este un familist convins.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro