Brigitte Năstase, implicată într-un nou scandal amoros. Ce mesaje i-a trimis bărbatului cu care l-a înșelat pe Ilie Năstase

+3 click pentru
galerie

Brigitte Năstase © Facebook

Brigitte Năstase este implicată într-un nou scandal, după ce o serie de mesaje au apărut în presă, însoţite de imagini cu ea nud. Bruneta i-a trimis fostului ei iubit, câteva mesaje care au fost făcute publice.

Brigitte Năstase ar fi încercat să-și găsească alinarea în brațele unui bărbat celebru din showbiz, iar cei doi ar fi avut o relaţie care a durat șapte luni. Brigitte Năstase i-ar fi făcut și cadouri acestuia şi chiar ar fi fost la Viena împreună.

Mai jos sunt mesajele pe care Brigitte Năstase, conform cancan.ro, i le-ar fi trimis bărbatului cu care s-a iubit în timp ce era despărțită de Ilie Năstase:

“Erai în club la mare. Am fost amenințată cu dosare penale și că îmi închide afacerea, și chiar era sa plec și să renunț la toată munca mea.”

“În tot acest timp am fost șantajată de Ilie că mă va distruge, am fost bătută și legată cu cureaua de picioare și târâtă până în casă.”

“Am pozat în fericită deși noaptea îmi smulgeam de-a dreptul părul din cap…Totul pentru că am iubit. Șapte luni nu am avut contact intim.”

“Mă rog la Dumnezeu să-ți dea să simți nu mai mult decât atâta suferință și durere sufletească cât m-ai făcut tu să simt în ultimele șapte luni!”

“Acest mesaj ți-l dau trează și lucidă. Baftă în Dominicană. Eu nu merg.”

“M-ai prostit și înnebunit cu jocuri copilărești în care am intrat în nebunia mea și am crezut în ele.”

“M-ai făcut să mă simt frustrată și într-o continuă depresie pentru că m-am simțit vinovată că nu pot divorța. În tot acest timp am fost șantajată de Ilie.”

“Dar am fost de râsul tuturor și ție nici măcar nu ți-a păsat că am un suflet! În care ai existat numai tu.”

“Prietenele pe care le-am avut m-au părăsit, în afară de Denisa, când am plecat de la Ilie. Am cumpărat amice plătindu-le mese ca să nu par singură.”

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro