Brgitte Sfăt tună şi fulgeră: "Eram legal separată, nu moartă"

+3 click pentru
galerie

Brgitte Sfăt © Facebook

Brigitte Sfăt tună şi fulgeră după ce a dezvăluit cineva a fost bărbatul cu care a început o relaţie, deşi nu divorţse de Ilie Năstase. Vedeta nu se aştepta ca unii oameni să reacţioneze dur.

Citeşte şi - Brigitte, dezvăluiri bombă despre bărbatul cu care l-a înşelat pe Ilie Năstase. "Nu vreau să fiu băgată în scandal"

Brigitte Sfăt a încercat să îşi refacă viaţa, însă era în continuare căsătorită cu Ilie Năstase. chiar şi aşa, bruneta a decis să dezvăluie cine a fost bărbatul cu care a trăit o poveste de dragoste.

Citeşte şi - Brigitte Năstase îşi face piscină. "Muncitorii abia aşteaptă să scape de mine"

"Nu ştiu cine sunt aceste surse anonime care au tupeu să minta despre un lucru pe care eu mi l-am asumat de mult timp, doar nu am vrut să dau nume.... În primul rând nu sunt genul de femeie care sa fac cadouri bărbatilor. Nici nu îmi plac bărbaţii fără orgoliu! Pe lângă acest lucru, Cătălin m-a ajutat enorm de mult în Timisoara deoarece în acel moment eram haituită constant de fostul meu sot. El are o firma de paza foarte cunoscuta în Timisoara, şi m-a sprijinit cu oameni care m-au păzit în tot timpul cât am avut acele probleme. Doamne, nu înteleg de ce se aruncă cu atâta noroi într-un lucru pe care mi-l am asumat? Plus de asta, eu consider ca în acea perioada, plecând din casă în care locuiam cu Ilie, eram legal separată, nu moartă. Orice om are dreptul la fericire!", a scris Brigitte Sfăt. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro