Brigitte Sfăt, pusă la zid după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă. "Ne dăm credincioasă şi preacurvim de la cer până la pământ"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt, pusă la zid după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă. "Ne dăm credincioasă şi preacurvim de la cer până la pământ" © Foto: Instagram

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă formază cel mai nou cuplu din showbiz. Nu toată lumea vede, însă, cu ochi buni relaţia lor, iar internauţii au pus-o pe brunetă la zid.

După ce a divorţat de Ilie Năstase şi mai apoi i-a jurat iubire lui Cornel Oană, Brigitte Sfăt a uimit pe toată lumea cu decizia de a se iubi cu Florin Pastramă, asta deşi nu se despărţise de fostul iubit. Internauţii au criticat-o pe Brigitte Sfăt pentru alegerea ei, în contextul în care aceasta vorbeşte mereu despre credinţă, iar actele sale sunt cam contradictorii cu ceea ce "propovăduieşte".

CITESTE SI: Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au logodit!

"Ne dăm credincioasă și preacurvim de la cer până la pământ 🤦🏻‍♀️ dar na dacă pofta și apetitul sunt mari!!! Păcat de tine și de imaginea ta!!!", este mesajul unui internaut pentru Brigitte Sfăt pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro