Bomba anului în showbiz! Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă fac nuntă. Şi-au ales deja verighetele / FOTO

+3 click pentru
galerie

© Foto: Instagram

Bomba anului în showbiz. Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă se pregătesc de nuntă. Chiar dacă puţini erau cei care credeau în relaţia lor, iată că lucrurile sunt cât se poate de serioase, iar cei doi amorezi vor deja să facă pasul cel mare.

Brigitte Sfăt a primit inelul de logodnă de la Pastramă, iar acum cei doi au fost surprinşi chiar în momentul în care şi-au ales verighetele. Brigitte Sfăt şi proaspătul ei iubit, Florin Pastramă, au mers într-unul dintre cele mai scumpe magazine de bijuterii, acolo unde şi-au ales verighetele pe care le vor purta la cununia religioasă.

CITESTE SI: Brigitte Sfăt, pusă la zid după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă. "Ne dăm credincioasă şi preacurvim de la cer până la pământ"

În imaginile surprinse de buna sa prietenă pe reţelele sociale, se vede cum Brigitte Sfăt probează de zor noile bijuterii care vor sta pe mâinile ei după ce va deveni soţia lui Florin Pastramă. Acesta, de altfel, îşi priveşte cu mare admiraţie iubita şi pare nerăbdător să-şi unească destinul cu cel al femeii alături de care trăieşte o poveste de dragoste de foarte puţin timp.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro