Brigitte și Florin Pastramă, apariție de senzație la botezul la care Andreea Tonciu este nașă. Cei doi, mai îndrăgostiți ca niciodată! VIDEO

+3 click pentru
galerie

Brigitte și Florin Pastramă, apariție de senzație la botezul la care Andreea Tonciu este nașă. Cei doi, mai îndrăgostiți ca niciodată! VIDEO © Spynews

Astăzi este mare, mare petrecere în showbizul românesc! Andreea Tonciu este nașă de botez pentru copilul unor prieteni foarte buni de-ai ei și de-ai soțului său, iar la frumosul eveniment s-au strâns nume mari din lumea mondenă, printre care și Brigitte și Florin Pastramă. 

La botezul la care Andreea Tonciu și soțul ei sunt nași, în această seară și-au făcut apariția și cei doi îndrăgostiți și proaspăt căsătoriți, Brigitte și Florin Pastramă! Extrem de apropiați și eleganți din cap și până în picioare, amorezii au pozat minute întregi în fața unui panou frumos amenajat și și-au oferit, unul altuia, momente de tandrețe. Brigitte a ales să poarte o rochie de culoare nude, cu aplicații strălucitoare și colorate, părul prins în coc și un machiaj elegant, iar Pastramă a fost și el la 4 ace!

Brigitte Sfăt a scos la vânzare casa primită de la Ilie Năstase

Acum doi ani, Ilie Năstase a făcut aroganța supremă pentru a-și împăca soția de la vremea respectivă, pe Brigitte. După un scandal monstru, așa cum le era obiceiul, i-a făcut un cadou, dar ce cadou!

Fostul tenismen i-a dat cadou un apartament în valoare de 100.000 de euro, la finele lui iunie 2017. Acum, se pare că nici amintirile nu mai au valoare pentru Brigitte Sfăt, care a pus un mare anunț în care anunță că vinde apartamentul.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest